Het is niet altijd even makkelijk om iedere dag een lekker recept op tafel te zetten. Het is lastig om leuke en makkelijke recepten te vinden die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Wanneer je zoekt naar toegankelijke gerechten is het zeker een aanrader om eens te kijken bij de Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven recepten. De recepten van het programma, gemaakt door tv-kok Hugo Kennis zijn zeer veelzijdig en bieden daardoor voor iedereen de juiste uitdaging. Het programma is dagelijks op tv en dit betekent dat je altijd kunt kijken naar wat er vandaag op het menu staat. Wil je liever een ander gerecht proberen? Je kunt alle afleveringen van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven terugkijken.

Wat voor soort recepten vind je online?

De Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven recepten zijn zeer divers. Je bent daardoor altijd in staat om iets te vinden waar jij blij van wordt. Heb je zin in een lekkere pasta, een salade of wil je graag een leuke borrelplank maken? Dit zijn allemaal recepten die je online tegenkomt die in het programma voorbij zijn gekomen. De gerechten worden gekenmerkt als eenvoudig maar wel leuk en vooral heel erg lekker.

De recepten van het programma bewijzen dat je niet altijd uren in de keuken hoeft te staan om een indrukwekkende maaltijd te bereiden. Van zelfgemaakte Italiaanse minestrone tot Thaise mosselen met een koolsalade: je kunt van alles online vinden. Het grote voordeel van koken met Hugo is dat je altijd een video kunt bekijken waarin Hugo Kennis uitlegt hoe het gerecht wordt gemaakt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en dit biedt jou de mogelijkheid om het beste resultaat te behalen.

Lees ook:  Verticaal Tuinieren: Revolutionaire Tips voor Stadsbewoners

De lekkerste recepten voor een diner in de tuin

Organiseer je binnenkort een diner in de tuin? Daar horen natuurlijk lekkere gerechten bij. Zoek een of meerdere Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven recepten op en ontdek wat jij leuk vindt om te maken. Sommige gerechten maak je snel, anderen kosten wat meer tijd maar bieden wel de mogelijkheid om het voorwerk alvast te doen. Het is altijd een aanrader om de tuin helemaal gezellig te maken voor de komst van je gasten. Leg een leuk tafelkleed (Nappe de table) neer, plaats kussens (Coussins décoratifs) voor de tuinmeubelen en zet de lichtjes aan: een gezellig diner in de tuin kan van start gaan!

Ontdek alle voordelen van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Je kunt iedere dag live kijken naar Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Dit programma is dagelijks op RTL4 te bekijken. Het programma richt zich niet alleen op koken, maar ook op wonen, tuinieren en lifestyle. Zo kun je hier de lekkerste gerechten ontdekken van tv-kok Hugo, maar neemt tuinman Tom Groot je ook mee in de wereld van groen en meer. Presentatrice Froukje de Both laat je de mooiste huizen en hun inrichting zien, waardoor je weer nieuwe inspiratie opdoet voor je eigen woning. Van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven recepten tot lifestyle inspiratie: je kunt het iedere dag bekijken op jouw tv.